EKOŠPORTANJE V ZOO LJUBLJANA in NAGRAJENCI

 

Znani so nagrajenci Oljive nagradne igre, ki je potekala na dogodku "POMLADANSKO EKOŠPORTANJE" v ZOO Ljubljana!

p>Doživljajski park Vulkanija je 6. 5. 2017 sodeloval na dogodku "POMLADANSKO EKOŠPORTANJE".

 

Podjetje ESA Tim d.o.o je organiziralo že tradicionalni petnajsti dogodek "POMLADANSKO EKOŠPORTANJE". Z dogodkom so poudarili pomen aktivnega in zdravega življenja, športnega preživljanja prostega časa, varovanja okolja, družbene odgovornosti, trajnostnega razvoja, reciklaže ter ločevanja odpadkov. Cilj dogodka je bil ozaveščati, izobraževati ter predstaviti hojo s hoduljami kot zabavno preživljanje prostega časa.

Za razvajanje in ozaveščanje obiskovalcev so poskrbeli tudi poslovni partnerji dogodka: ZELENE DOLINA Slovenija, Doživljajski park Vulkanija, Laguna mestna plaža Ljubljana in Pikapolonica.

 

V času dogodka je potekala nagradna igra "Kako je ime našemu krtku?". V škatli se je nabralo veliko nagradnih listkov. Med vsemi sodelujočimi je tričlanska komisija dne 9. 5. 2017 izžrebala 2 nagrajencev, ki bosta prejela DRUŽINSKO vstopnico za ogled Doživljajskega parka Vulkanija.

 

Nagrajenca sta:


- MIRSAD Đ. IZ Brezovice pri Ljubljani in
- MELITA O. iz Komende.


Obema nagrajencema iskreno čestitamo. Nagrado bosta prejela po pošti.

Vsem sodelujočim v naši nagradni igri pa se najlepše zahvaljujemo in vas vabimo, da nas obiščete v Doživljajskem parku Vulkanija.

Dogodek Pomladansko ekošportanje sporočilo za javnost

Želiš obiskati naš doživljajski park Vulkanija?

Preveri zasedenost in rezerviraj svoj termin.

X

Všečkaj nas!