Vulkanija praznuje dve leti uspešnega ponovnega odprtja - 1. 10. 2017

Doživljajski park Vulkanija vas vabi v Olijevo vulkansko podzemlje, da bi se z nami spomnili drugega uspešnega ponovnega odprtje Vulkanije, ki je bilo 2. 10. 2015.

Vljudno vas vabimo, da nas obiščete in še bolj doživeto doživite izbruh goričkega vulkana skupaj s krtokom Olijem, ki vas bo popeljal v svoje vulkansko podzemlje.

Igrali boste vulkanske igre, se sprehodili po lavini cevi, otipali prave geode, si ogledali 3D film o nastanku vesolja in življenja na Zemlji, se spustili v globino 6000 metrov ter se iz vulkanskega ognjišča prav adrenalinsko s pomočjo Olijevega 3D podzemnega vlaka vrnili spet na površje.

V nedeljo, 1. oktobra 2017, bo krtek Oli vse obiskovalcem v znak uspešne vulkanske zgodbe na Goričkem podaril 50% popust na vstopnice Vulkanije.

Vulkanija je odprta med 10. in 18. uro. Ogledi so vodeni in potekajo vsako polno uro. Zadnji vstop v Vulkanijo je 1,5 ure pred zaprtjem. Termin ogleda si lahko rezervirate na 02/553 10 00 (med 10. in 18. uro) ali prek maila info@vulkanija.si.

 

Vabljeni! Oli vas pričakuje! Želiš obiskati naš doživljajski park Vulkanija?

Preveri zasedenost in rezerviraj svoj termin.

X

Všečkaj nas!