KROMPIRJEVE POČITNICE PRI OLIJU

Krtek OLI vas vabi, da ga obiščete v času krompirjevih počitnic, saj boste z njim doživeli adrenalinsko potovanje skozi gorički vulkan!

 

V Doživljajskem parku Vulkanija boste skozi filme in interaktivne vsebine spoznali vulkane, igrali vulkanske igrice, se sprehodili po lavini cevi, otipali čisto prave geode, si ogledali 3D stereoskopski film s posebnimi efekti o nastanku vesolja in življenja na Zemlji in se z najhitrejšim dvigalom na svetu spustili v globino šest tisoč metrov v središče goričkega vulkana. Tu bo že vroče, saj v globinah vulkana teče lava in brbota magma, a ko se bodo tla stresla, vas bo krtek Oli s svojim 3D podzemnim vlakom prav adrenalinsko odpeljal nazaj na površje.

Pravo doživetje za vso družino!

Zato vas Oli vabi, da ga obiščete tudi med krompirjevimi počitnicami in si tako popestrite jesenske počitnice. Pa ne pozabite s sabo pripeljati tudi babice in dedke, saj je potovanje v središče goričkega vulkana doživetje za vse generacije.

 

Doživljajski park Vulkanija bo v času krompirjevih počitnic odprt:

 

- v ponedeljek, 30. oktobra 2017 med 10. in 18. uro,

- v torek, 31. oktobra 2017 med 10. in 18. uro in

- od četrtka do nedelje (2. - 5. november) med 10. in 18. uro.

V sredo, 1. novembra bo Vulkanija ZAPRTA.

 

Vabljeni, da obiščete krtka Olija in se z njim podate na dogodivščino v vulkanskem podzemlju.

Ogledi so vodeni in potekajo vsako polno uro, doživljajsko potovanje v središče vulkana traja 1 uro, ogled geološkega muzeja pa 30 minut (muzej si lahko ogledate samostojno).

 

REZERVIRAJTE SI OGLED VULKANIJE!

V času krompirjevih počitnic vsem priporočamo, da si OGLED REZERVIRATE. Termini se sproti polnijo, zato preverite zasedenost in uredite rezervacijo na 02 553 10 00 (med 10.00 in 18.00). Nekateri termini so tudi že zasedeni.

Za rezervacijo termina nam poveste priimek in število oseb, ki bo Vulkanijo obiskalo. Da bo rezervacija veljala, se morate na blagajni Vulkanije oglasiti vsaj 20 minut pred rezervirano uro in kupiti vstopnice.

Ogledi bodo zaradi povečanega obiska potekali tudi na vsake pol ure.

PARKIRIŠČE - v kolikor bo parkirišče pri Vulkaniji zasedeno, lahko uporabite parkirišče pri cerkvi ali pri osnovni šoli.

  

Ker poteka ogled Vulkanije v vulkanskem podzemlju, krtka Olija ne zmotita ne dež in ne mraz. Pri njem je vedno toplo in nasmejano. Zato se mu pridružite ob vsakem vremenu in skupaj z njim raziskujte gorički vulkanski svet!

 

Vabljeni na vulkansko dogodivščino!

 

Želiš obiskati naš doživljajski park Vulkanija?

Preveri zasedenost in rezerviraj svoj termin.

X

Všečkaj nas!