Vabilo na zaključek projekta

ZUKD GRAD vas vabi na TISKOVNO KONFERENCO in zaključek projekta »Z OLIJEM PO VULKANSKI POKRAJINI«, ki bo v soboto, 21. aprila 2018, ob 10. uri na trgu pred Vulkanijo.

 

ZUKD Grad skupaj s partnerjema Gor turizem d.o.o. in Planinskim društvom Goričko Tromeja zaključuje projekt »Z Olijem po vulkanski pokrajini«, v okviru katerega smo izvedli delavnice, predavanja, ekskurzije in pohod ter pridobili novo opremo za večje doživetje v vulkanskem podzemlju.
Ob zaključku projekta bomo novo pridobljeno opremo predstavili javnosti, zato vas vabimo, da se nam pridružite.

 

Program:
10.00 - TISKOVNA KONFERENCA, predstavitev projekta in novih pridobitev v okviru projekta,
10.30 - OGLED NOVIH PRIDOBITEV V VULKANIJI in muzeju, vstop v vulkansko podzemlje, ogled zbirke kamnin v geološkem muzeju in opreme za geološke delavnice, brezplačno fotografiranje obiskovalcev,
11.30 - vožnja do kamnoloma bazaltnega tufa z Olijevim vlakom in ogled novih filmčkov o delu v kamnolomih in olivinu,
12.00 - ogledi in druženje.

 

Vabimo vas, da se udeležite zaključka našega projekta, spoznate nova doživetja v vulkanskem podzemlju, si ogledate nove vitrine z zbirko mineralov in druge opreme ter se popeljete z Olijevim vlakom do kamnoloma ter po vulkanski pokrajini.

Vsem obiskovalcem tiskovne konference nudimo BREZPLAČEN ogled Vulkanije z novimi doživetji, ogled muzeja, vožnjo z vlakom in brezplačne spominske fotografije.

Vljudno vabljeni!

 

 

 

Želiš obiskati naš doživljajski park Vulkanija?

Preveri zasedenost in rezerviraj svoj termin.

X

Všečkaj nas!