Vulkanija v letu 2019

Doživljajski park Vulkanija vas vabi, da nas obiščete tudi v letu 2019. V Vulkaniji vas čaka nepozabno potovanje v središče goričkega vulkana.

Pred Vulkanijo vas najprej pozdravi krtek Oli, ki vas povabi v svoj podzemni svet. Obiskovalci spoznate vulkane, njihovo delovanje in posledice. Na vulkanski mizi lahko raziskujete in igrate vulkanske igrice, se po lavini cevi sprehodite do Olijeve votline, skozi 3D stereoskopski film spoznate nastanek vesolja in življenja na Zemlji ter doživite izbruh goričkega vulkana. Z dvigalom se spustite 6000 metrov globoko v vroče vulkansko ognjišče in se nato s pomočjo Olijevega podzemnega vlaka skozi 3D film prav adrenalinsko rešujete in vozite proti površju.

 

V letu 2018 smo še obogatili v Doživljajski park Vulkanija. V vulkanskem podzemnju se tako ob sprehodu skozi lavino cev sprehodite tudi skozi padajočo lavo, vendar brez skrbi, ne boste se opekli. Za spomin na obisk pri nas pa si lahko natisnete vulkanske fotografije.

 

Po vrnitvi na površje vas čaka še ogled geološkega muzeja, kjer spoznate kamnine in naravo Goričkega, si ogledate zbirko mineralov,  še posebej kristal olivin, ki ga v Sloveniji najdemo edino pri Gradu na Goričkem.

 

ODPIRALNI ČAS 2019


ZIMSKI DELOVNI ČAS (jan, feb, mar, nov, dec):

ponedeljek: zaprto

torek - nedelja: 10.00 - 16.00.

Zadnji vstop ob 14.30. Ogled traja 1,5 ure.

POLETNI DELOVNI ČAS (april - oktober):

ponedeljek: zaprto

torek - nedelja: 10.00 - 18.00

Zadnji vstop ob 16.30. Ogled traja 1,5 ure.

Oli vas nestrpno pričakuje tudi v letu 2019!

 

Želiš obiskati naš doživljajski park Vulkanija?

Preveri zasedenost in rezerviraj svoj termin.

X

Všečkaj nas!